Stärk varumärket genom

S.E.o

Vad, hur och varför?

Vi ökar din synlighet tillsammans med dina intäkter!

Genom att arbeta med hemsidans innehåll kan du optimera hemsidans relevans i olika sökmotorer. Detta medför en ökad synlighet, högre organiska placeringar och att hemsidan syns på rätt sökningar när dina kunder letar efter ditt företags tjänster.

Search Engine Optimization

Hur?

Idag vet de flesta företagen att de måste synas när personer söker efter deras tjänster och produkter. Då 95% av all söktrafik som görs på google går till de företag som syns på förstasidan på Google är det inte speciellt konstigt att företag idag betalar otroligt stora summor pengar för att synas högst upp. Däremot finns dte ett annat sätt att synas när personer söker på företagens tjänster. Detta kallas Organiska placeringar och handlar om att hamna så långt upp i Googles sökmotor som möjligt utan att betala en enda krona i annonserings kostnad. Med hjälp av erfarna webbutvecklare och dataingenjörer har vi på Ad family hjälpt företag över hela norden med deras SEO och organiska placeringar. Vi får ditt företag att synas! Vårt arbetssätt innefattar att genom rätt content på hemsidan och genom arbetet med länkar, se till att Googles algoritmer förstår ditt företags webbsida och anser den tillräckligt viktig för att hamna högst upp. Genom analys och know how levererar vi nutidens och framtidens bäst optimerade webbplatser.

SEO
Case

Fringe

salong fringe

Salong Fringe. Arbete med Webbdesign och SEO.
Vi ökade synligheten på Google och deras positionering organiskt till 2 plats vid sökningar på frisörtjänster i Göteborgsområdet. Arbetet innefattade do follow länkar, copy och innehåll.

Sultan Barbershop

Sultan barbershop. Arbete med Webbdesign och SEO.
Fick i uppdrag att uppdatera copyn för att öka organiska placeringar i sökmotorer. Öka deras positionering till 1.3 på Google.


Nolhaga Ekonomi

Arbetade med att skapa webbplats + SEO.
Skapade en affärssida för Nolhaga Ekonomi samt arbetade för att synliggöra den organsikt på Google. trots ny domän erhöll sidan position 2.1 på Google inom en månad vid sökningar på ekonomi och redovisning i Alingsås.

Bil Nilsson

Bil Nilsson. Arbete med att skapa mätbara formulär på webbplatsen.
Genom att skapa tydliga formulär på webbplatsen ökar vi kontakt konverteringar och även trafiken till webbplatsen. (Pågående arbete)Kontakta oss för en gratis analys av er webbplats