Facebook Instagram Linkedin Snapchat

Öka dina intäkter med en kraftig sociala medier strategi

facebook

facebook är en av de största kanalerna att annonsera på idag. Med över 1 miljard användare dagligen är det den ultimata kanalen att visa sitt varumärke i och för att positionera sig på.

Kontakta oss för mer information

Instagram

Instagram är kanalen för dig som vill öka din kundbas, växa ditt varumärke och öka din försäljning. Genom Instagram kan du snabbt nå ut till din målgrupp med ditt varumärke och är definitivt en av dagens hetaste kanaler att marknadsföra sig genom.

Kontakta oss för mer information

Youtube

Youtube är en av världens starkaste varumärken idag och alla de störta varumärken syns på youtube med sina in-video annonser och även runt omkring plattformen. Med youtube som marknadsföringskanal kan du förvänta dig miljontals visningar av ditt varumärke och global plattform att interagera med din målgrupp.

Kontakta oss för mer information

Linked in sociala medier

Linked in

Linked In är en utmärkt kanal att nå sin målgrupp genom. Som plattform kryllar Linked In av beslutsfattare på företag som aktivt söker efter de tjänster ditt företag erbjuder. Det gäller således att kommunicera ut sitt budskap genom rätt ton och strategi för att göra marknadsföring genom Linked In framgångsrik.

Kontakta oss idag för en gratis offert.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Kontakt

Phone: + 46 31 40 22 09
Email: info@adfamily.se
Nygatan 18A
44130
Alingsås

Tjänster

Kontakt

Om oss